Yoga og krystaller med Ragnhild Lien

 • Yoga og krystaller 26. oktober på Attic.

  Vi er så heldige å få besøk av kunnskapsrike Ragnhild Lien. Hun har undervist og praktisert ulike yogastiler i 20 år. Hun er også sertifisert 500 timer i Yogaworks TT og 300 timer Tantra Flow Yoga. Hun har  30 års erfaring med spirituelt arbeid og kursvirksomhet hvor hun blander blant annet yoga med stener og krystaller. Ragnhild  inviterer oss inn i en verden der vi vil  utforske krystaller og steiner i vår yogapraksis.

  Vi starter med en rolig, restorativ yogaklasse med stort fokus på avspenning, og de ulike lagene av The Subtle Body. Hun tar deg med inn på en oppdagelsesreise inn i deg selv, med yoga og krystaller som verktøy.

  Denne klassene passer for alle nivåer.

  Etter klassen tar vi en liten pause. Deretter deler Ragnhild enkle tips om hvordan vi kan anvende krystaller og steiner i vår yogapraksis og i hverdagen generelt.

  Alt er energi. Vi er energi, krystaller og steiner er energi. Det unike med krystaller og steiner er at de er  et fantastisk enkelt  og kraftfullt verktøy når vi trenger ekstra støtte til å balansere og styrke vår energi.

  for alle: 500.00
  2019-10-26
  Tidspunkt fra: 10: til 13:
  Attic, Sundland næringspark
  Meld på
 • Kontakt telefon: #41522180
  Totalt antall plasser: 25