Gongbad, yoga og meditasjon

 • Informasjon om kvelden:
  Dette blir en rolig kveld og ingen forkunnskaper i yoga eller meditasjon er nødvendig. Det vil bli en lydreise med dype vibrasjoner som kan løse opp i fysiske, emosjonelle og mentale spenninger. Lydens vibrasjon kan på den måten ha en helende effekt på kropp, sinn og sjel. Det vil bli bruk av gonger, syngeboller og andre instrumenter. Vibrasjonene fra disse kan ta deg med inn i en dyp og helende avspenning.
  Vi begynner kvelden med pusteøvelser/pranayama for å balansere energistrømmene i kroppen og roe ned sinnet. Deretter ledes vi inn i rolige og myke yogaøvelser for å lande i kroppen og slippe spenninger. Til slutt legger vi oss ned på matta med pledd og ledes inn i en dyp, lang gong-meditasjon der vi lar vibrasjonene fra gongen strømme igjennom oss.
  Gongene er fantastisk spennende instrumenter som påvirker både deltakeren og den som spiller. La deg flyte med av gongenes vibrasjoner, tillat tonene å trenge igjennom deg, og la deg synke inn i en dyp, meditativ tilstand. Tilstanden der kroppens egne helbredende egenskaper trer i kraft, er helt fantastisk!

  Om Marianne
  Marianne Feydt er fra Medisinsk Yoga Drammen. Hun er utdannet Yogalærer og terapeut, stress- og utbrenthetscoach, og har MediYoga Kidz ved MediYoga International. Hun er også utdannet samtaleterapeut, par- og relasjonsterapeut og samtalecoach (senior practitioner nivå, tilsluttet EMCC) hos Humanova i Oslo. I tillegg har hun utdannelse innen kostrådgivning og stressmestring. Marianne er også hudterapeut og holder blant annet grupper i MediYoga, jevnlige Gongbad og Yogaretreater.
  "Gjennom min egen personlige reise har jeg fått inspirasjon og motivasjon til å bidra til andres utvikling og vekst😊 "

  Varmt velkommen!
  For alle: 400.00
  21 sep. 2018
  Tidspunkt fra: 19: til 21:
  Attic, Sundland Næringspark
  Meld på
 • Kontakt telefon: #41522180
  Totalt antall plasser: 30