Trill rundt- Moss
26.08.2021 kl. 10:30 - 15:00

Trill rundt byr på en vidunderlig elsykkeltur med historisk sus i vakker natur. Fra setet på en moderne elsykkel kommer dette kanskje til å føles som en liten tidsreise. En spennende sådan, med en rekke godbiter det er verdt å stoppe for.

Inkludert: Guide/sykkelledsager, leie av elsykkel og hjelm, lunsjpakke inkl. drikke, mellommåltid, samt flere overraskelsesstopp underveis.

Passer for: Voksne mennesker (65+) med interesse for spesielt lokal historie og vakre naturomgivelser.

Vanskelighetsgrad: Enkel. Løypa er i lett terreng, for det meste på grusveier og sykkelstier. Med basisferdigheter for bruk av vanlig sykkel skal det være enkelt å gjennomføre turen.

Felt markert med * må fylles inn.

Deltakers navn*
Oppgi ditt NAAF medlemsnr. ikke medlem? -skriv *
Din høyde i cm*
Noen allergier?

Generelle vilkår

Billettinformasjon

Adgangsbevis/ billetter – leveres ut mot betaling. Alle typer billetter må bestilles eller registreres på forhånd, og gjelder kun for valgt dato og tidspulje.

Trenger du å booke om billettene dine? Send en epost til tur@inspiria.no, så hjelper vi deg!

Forbehold

Av hensyn til smittevern er antall billetter til hver pulje begrenset oppad til 15 personer.

Vi ber personer som har kjøpt billett, men blir syke, om å holde seg hjemme. Send en epost til tur@inspiria.no i forkant for å avtale ombooking av billett.

Vi reserverer retten til å nekte adgang til personer som ikke respekterer smittevernstiltakene som vi har innført. Tiltakene skal bidra til å gjøre det trygt å besøke vitensenteret og være med på aktiviteter i kjølvannet av koronaepidemien.

Betaling

Betalingen blir administrert av det norske programvareselskapet DINTERO, som tilbyr sikre, elektroniske betalingsløsninger som Visa/MasterCard og Vipps. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Nettbetalingsløsningen til INSPIRIA science center driftes av Icapire.no. Kjøpsavtalen er underlag norsk lov.

Personopplysninger

INSPIRIA science center håndterer persondata i henhold til Lov om behandling av personopplysninger og Personvernforordningen. Personopplysninger som navn og telefonnummer brukes kun til å registrere billettkjøp og å kunne varsle dersom det mot formodning skulle oppstå en smittesituasjon, slik myndighetene anbefaler som en midlertidig løsning. Data som kan knyttes til deg som person vil ikke under noen omstendigheter bli registrert hos- eller gjort tilgjengelig for andre virksomheter enn tilbyder av nettbetalingsløsningen.

Angrerett

Du har rett til å benytte din angrerett ved å gi melding til INSPIRIA science center innen to (2) uker etter inngåelse av avtalen, jf. angrerettloven § 20. Du kan meddele oss via epost om angrerett ønskes benyttet.  Angreretten gjelder kun dersom påmeldingen er utført via våre bookingsider. Ved benyttet angrerett vil forskuddsbetalte avgifter tilbakebetales. Medlemmet må selv kunne dokumentere at angreretten er utøvd i henhold til den til enhver tid gjeldende lovgivning.

Force Majeure

INSPIRIA sience center er ikke ansvarlig for hindringer eller begrensninger som reduserer tilbudet til den besøkende, når forholdet ligger utenfor INSPIRIA science centers kontroll, eller hvis INSPIRIA science center ikke kunne forutse eller overvinne følgene av forholdet (Force majeure).

Tvister

En eventuell tvist mellom kunden og INSPIRIA science center søkes løst i minnelighet. Dersom dette ikke fører frem, kan hver av partene bringe tvisten inn for de ordinære domstoler.

Avbestilling

Turen kan avbestilles med full refusjon inntil 48 timer før oppmøtetidspunkt.

Turen gjennomføres ikke ved mindre enn 5 påmeldte pr.tur. Påmeldte får da beskjed om dette senest 48 timer før oppmøtetidspunktet.