Informasjon

MineEvent er en plattform for booking av Events, registrere seg som kursdeltaker, kjøpe billetter og/eller som en tradisjonell webshop.
Plattformen lar deg benytte alle moduler sammen eller som frittstående moduler.

Det er flere fordeler med å ha samme plattform for event, kurs, billetter og webshop. Her er noen av dem:

Effektivitet: Ved å ha en samlet plattform for flere tjenester, kan man redusere antall systemer som kreves for å administrere ulike deler av virksomheten. Dette kan føre til større effektivitet og produktivitet for organisasjonen.
Bedre kundeopplevelse: En samlet plattform kan gi en bedre kundeopplevelse ved å gi brukerne en sømløs opplevelse mellom ulike tjenester. Det kan også gjøre det lettere for kundene å navigere og finne det de leter etter, enten det er et event, et kurs, billetter eller en webshop.

Reduserte kostnader: Å ha en samlet plattform kan føre til reduserte kostnader ved å unngå å betale for flere separate systemer. Det kan også redusere kostnadene for vedlikehold og oppgraderinger.

Bedre dataanalyse: En samlet plattform kan gi bedre dataanalyse ved å gi et helhetlig bilde av kundeadferd og kjøpshistorikk på tvers av ulike tjenester. Dette kan hjelpe organisasjonen å forstå hva kundene ønsker og hvordan de kan forbedre kundeopplevelsen.

Bedre administrasjon: En samlet plattform kan gi bedre administrasjon av ulike tjenester ved å gi en felles plattform for å administrere ulike aktiviteter. Det kan også gi bedre oversikt over hva som skjer i organisasjonen og hjelpe til med å koordinere aktiviteter mer effektivt.

Skalerbarhet: En samlet plattform kan være mer skalerbar enn flere separate systemer. Dette kan gjøre det lettere å håndtere økende trafikk og aktivitet, og kan også gjøre det lettere å legge til nye tjenester og funksjonaliteter etter behov.

Fellesfunksjoner: De forskjellige modulene benytter seg av fellefunksjoner, som betaligsfunksjon, rapportering, utsendelse av mail og SMS

 

Alt i alt kan en samlet plattform for event, kurs, billetter og webshop være en stor fordel for organisasjoner som ønsker å effektivisere sine aktiviteter, forbedre kundeopplevelsen og redusere kostnadene.

Ønsker du mer informasjon?
fyll inn og send inn skjemaet nederst på siden.

Mine Event og Kurs

-Effektivitet: Med vårt bookingsystem kan du automatisere mye av arbeidet med å administrere påmeldinger og betalinger.
-Bedre kundeopplevelse: Vårt bookingsystem kan gjøre det enklere for kundene dine å melde seg på og betale for eventene dine.  
-Tilpassede løsninger:  du tilpasser løsningen til dine spesifikke behov og krav. 
-Bedre kontroll over inntekter: MineEvnet gir deg bedre kontroll over inntektene dine. 
-Bedre markedsføring: MineEvent gir deg bedre muligheter for markedsføring av arrangementene dine. 
-Bedre kommunikasjon: MineEvent gjør det enklere å kommunisere med kundene dine. 
-Bedre oversikt over deltakere: MineEvent bedre oversikt over hvem som deltar på eventene dine. 
-Enklere pengehåndtering: Med MineEvent kan du enkelt generere fakturaer for deltakerne om de ikke har betalt ved påmelding.
-Redusert risiko for feil: Med MineEvent kan du redusere risikoen for feil.
-Bedre tilbakemeldinger: MineEvent kan også gi deg bedre tilbakemeldinger fra deltakerne.

 

Min WEB-Shop

I MineEvent finner du også en fullstendig WEB-Shop som lar deg selge fysiske og digitale produkter.
Under finner du noen av fordelene med å benytte en en eksisterende plattform for å sette opp en webshop.

-Redusert oppsett- og utviklingstid: Å bygge en webshop fra bunnen av krever mye tid og ressurser. 
-Lavere kostnader: Å bygge en egen webshop kan være veldig dyrt. 
-Enklere vedlikehold: MineEvent plattform har innebygd funksjonalitet for sikkerhet, oppdateringer og feilsøking. 
-Større utvalg av funksjoner: Vår plattformer tilbyr et bredt utvalg av funksjoner.
-Bedre sikkerhet: MineEvent plattformen tar sikkerhet på alvor og investerer i å holde plattformen sikker. 
-Støtte og opplæring: Vi tilbyr kundestøtte og opplæring for å hjelpe deg med å komme i gang og lære plattformen eller modulen. 

Mine Billetter

Det finnes flere fordeler ved å benytte modulen "MineBilletter" i deres billettsalg:

-Økt tilgjengelighet: Ved å tilby billettsalg via internett kan kunder kjøpe billetter når som helst på døgnet og fra hvor som helst i verden, så lenge de har tilgang til internett. Dette øker tilgjengeligheten og kan føre til økt salg.
-Bedre kundeopplevelse: Vår løsning for billettsalg gir kunder en rask og enkel måte å kjøpe billetter på. Kunder kan raskt finne billetter til ønsket arrangement, velge sitteplasser og betale med et par klikk. Dette kan forbedre kundeopplevelsen og øke sannsynligheten for at de kommer tilbake til neste arrangement.
-Redusert administrasjon: Vår løsning for billettsalg kan automatisere mange av de manuelle prosessene som er forbundet med billettsalg, for eksempel billettutstedelse og -distribusjon. Dette reduserer administrasjonsarbeidet og frigjør tid og ressurser til å fokusere på andre aspekter av arrangementet.
-Økt innsikt: Vår løsning for billettsalg kan gi deg verdifull innsikt i kundedata og salgstrender. Ved å analysere denne informasjonen kan du forbedre markedsføringsstrategier, sette priser og forbedre kundeopplevelsen.
-Bedre sikkerhet: Vår løsning for billettsalg kan også gi bedre sikkerhet og beskyttelse mot svindel, ol.

Mine Filmer og Bilder

MineEvent har også en egen modul for å behandle, selge og distribuere egenproduserete filmer og bilder.
Noen fordeler med selv å kontrollere dette finner du i teksten under.

-Økt fortjeneste: Ved å selge direkte til forbrukerne, kan du eliminere mellomleddene og deres gebyrer, og dermed øke fortjenesten.
-Bedre kontroll over prisene: Du kan bestemme prisene på produktene dine og justere dem etter behov, uten å måtte følge priser satt av forhandlere.
-Større fleksibilitet: Du kan tilby flere alternativer for å kjøpe og se filmer og bilder, for eksempel leie, kjøp, strømming eller nedlasting.
-Bedre kundedata og innsikt: Ved å selge direkte til forbrukerne, kan du samle verdifull informasjon om kundene dine, som deres kjøpshistorikk og preferanser, og bruke denne informasjonen til å forbedre produktene dine og markedsføringen.
-Økt kontroll over opphavsrett og piratkopiering: Ved å selge direkte til forbrukerne, kan du kontrollere bruk av produktene dine og hindre piratkopiering og urettmessig distribusjon av materialet ditt.
-Bedre markedsføring: Du kan utnytte digitale markedsføringskanaler for å nå et bredere publikum og øke bevisstheten om produktene dine.

Kontakt Oss

MineEvent - et Icapire system © 2017 - 2024